Top 10 csapat

Pos Team Pl SD Pts
1. Pannonhalma Horn SE 0 0
2. Csornai SE 0 0
3. Jánossomorjai SE 0 0
4. Abda 0 0
5. Lébény SE 0 0
6. Carbodent Vitnyéd SE 0 0
7. Gyirmót FC 0 0
8. Üstökös FC Bácsa 0 0
9. Győrszentiván SE 0 0
10. ETO Akadémia 0 0

Sikeresen pályáztunk, az elnyert 2.000.000 forint támogatásból egy Családi Napot valósíthat meg Egyesületünk.

A Kapuvári Sportegyesület sikeresen pályázott rendezvény megvalósítására a Kapuváron működő civil közösségek fejlesztésére nyitva álló úgynevezett CLLD keretből. A pályázat keretében kettőmillió forint támogatást nyert szervezetünk egy Családi Nap megvalósítására.

A Kapuvári Sportegyesület célja, hogy Kapuvár és a környezetében élő közösségek számára rendszeres sportolást, testedzést, kínáljon és életben tartson egy társadalmi szempontból is fontos sportközösséget.

Jelen pályázatban elsősorban a helyi sportélet közvetlen és közvetett szereplői jelölhetők meg célcsoportként. A helyi sportéletben való részvétel a lokális társadalom minden szintjét érinti. A fejlesztésben az önkormányzat, a helyi civil szervezetek, a helyi gazdasági szereplők, a lakosság, valamint a sport miatt a városba látogatók népes tábora is részesül.


A Kapuvári Közösségfejlesztő Helyi Közösség által meghirdetett Helyi Civil Szervezetek Rendezvényeinek Támogatása című, helyi közösségek számára nyitva álló forrásra a Kapuvári Sportegyesület is pályázott.


Kedvezményezett neve: Kapuvári Sportegyesület

Projekt címe: Kapuvári Sportegyesület – Családi Nap Kapuváron

Szerződött támogatás összege: 2.000.000 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Projekt Tartalmának Bemutatása:

A pályázat segítségével egyesületünk egy sportnap megtervezését és megtartását tűzte ki célul. Az egész napos program fontos alapkőként szerepel az egyesület éves sportéletében. Üzenetét tekintve a sport fontossága mellett a közösség erejére is felkívánja hívni az érdeklődők figyelmét.

A KSE által megrendezett egyesületi napon bemutattuk, hogy milyen lehetőségek közül válogathatnak a környék sportolni vágyói.

Egyesületünk kiemelten fontosnak tartja a fiatal korosztály sportra, ezáltal egy egészségesebb életre való nevelésének fontosságát, így a rendezvény egyik nem titkolt célja volt a toborzás. A színes, jó hangulatú programok segítségével bemutattuk, hogy miért jó sportolni, hogy mit jelent egy csapathoz, közösséghez tartozni.

A rendezvényen megjelenő összes sportszakosztály lehetőséget biztosított az érdeklődőknek az adott sportág kipróbálására.

A sportnap eredményével célunk volt, hogy egyre több ember forduljon az aktív sportolás felé, valamint, hogy a környék összes sportlehetősége meg tudja mutatni magát az érdeklődőknek.

Projekt befejezésének dátuma: 2021.09.10.

Projekt azonosító: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01748

 

Támogatóink & Partnereink