Top 10 csapat

Pos Team Pl SD Pts
1. Pannonhalma Horn SE 0 0
2. Csornai SE 0 0
3. Jánossomorjai SE 0 0
4. Abda 0 0
5. Lébény SE 0 0
6. Carbodent Vitnyéd SE 0 0
7. Gyirmót FC 0 0
8. Üstökös FC Bácsa 0 0
9. Győrszentiván SE 0 0
10. ETO Akadémia 0 0

Sikeresen pályáztunk, az elnyert 1.000.000 forint támogatásból Egyedi árusító faházzal gazdagodott egyesületünk.

A Kapuvári Sportegyesület sikeresen pályázott eszközbeszerzésre a Kapuváron működő civil közösségek fejlesztésére nyitva álló úgynevezett CLLD keretből. A pályázat keretében egymillió forint támogatással egy egyedi árusító faházzal gazdagodott szervezetünk.

A Kapuvári Sportegyesület célja, hogy Kapuvár és a környezetében élő közösségek számára rendszeres sportolást, testedzést, kínáljon és életben tartson egy társadalmi szempontból is fontos sportközösséget.

Jelen pályázatban elsősorban a helyi sportélet közvetlen és közvetett szereplői jelölhetők meg célcsoportként. A helyi sportéletben való részvétel a lokális társadalom minden szintjét érinti. A fejlesztésben az önkormányzat, a helyi civil szervezetek, a helyi gazdasági szereplők, a lakosság, valamint a sport miatt a városba látogatók népes tábora is részesül.

Az egyesület fejlesztésének köszönhetően eredményesebben, tudja végezni tevékenységét, hozzájárulva a helyi közösségi összefogás fejlődéséhez.

A Kapuvári Közösségfejlesztő Helyi Közösség által meghirdetett Civil szervezetek eszközfejlesztése című, helyi közösségek számára nyitva álló forrásra a Kapuvári Sportegyesület is pályázott – Kisléptékű fejlesztés keretében.


Projekt azonosító: TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00675

Támogatóink & Partnereink